Tort de ciocolata amara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Tort de ciocolata amara

Ingrediente

  • -unt-100g
  • -zahar-100g
  • -oua-5
  • -faina-20g
  • -cacao-12g
  • -1 lingura lapte-
  • -300g ciocolata
  • -un varf cutit sare-

Mod de preparare

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria) pina se topesc.

Intre timp galbenusurile, zaharul si laptele se amesteca bine cu mixerul pina devin o crema spumoasa. La aceste ingrediente se adauga putin cite putin faina care a fost amestecata cu cacaua si usor se incorporeaza ciocolata topita cu untul. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare.Se tapeteaza o tava cu hartie ulei si faina si se pune compozitia preparata.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni