Tort de ciocolata cu ardei iute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 110g ciocolata amara
  • 2 lingori rom(nu esenta)
  • 110d unt
  • 60g biscuiti
  • 110g zahar brun
  • 3 oua mari
  • un varf cutit boia iute sau 12 ardei iute rosu uscat

Mod de preparare

Tocati ciocolata impreuna cu ardeiul si punetile la topit, intr-un vas de sticla,in bagnomaria sau in microunde

1) Intr-un vas amesrecati untul moale cu zaharul brun,pana devine o crema spumoasa; uniti galbenusurile unul cate unul,ciocolata topita,romul,si amestecati bine

2) Amestecati biscuiti faramitati cu faina,uniti totul cu crema obtinuta precedent,adaugati albusurile batute bine cu putina sare,amestecati cu atentie;

3) Varsati totul intr-o forma,tapetata cu hartie,coaceti in cuptorul incins 180°C timp de 30-35 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise