Tocati ciocolata impreuna cu ardeiul si punetile la topit, intr-un vas de sticla,in bagnomaria sau in microunde
1) Intr-un vas amesrecati untul moale cu zaharul brun,pana devine o crema spumoasa; uniti galbenusurile unul cate unul,ciocolata topita,romul,si amestecati bine
2) Amestecati biscuiti faramitati cu faina,uniti totul cu crema obtinuta precedent,adaugati albusurile batute bine cu putina sare,amestecati cu atentie;
3) Varsati totul intr-o forma,tapetata cu hartie,coaceti in cuptorul incins 180°C timp de 30-35 minute
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii