Video cu demonstrarea retetei
http://www.youtube.com/watch?v=1HTihRG4yH4
Daca aveti un blender cu puterea de peste 1000W atunci compozitia va iesi cremoasa si fara bucatele de nuci. Daca nu, puteti sa macinati migdale sau caju-ul in prealabil si faina rezultata se va lasa la inmuiat pentru 15 minute. Cu grija se strecoara cu ajutorul unui tifon sau punga speciala, si se adauga in blender alaturi de celelalte ingrediente.
Toate ingredientele cu excepția ultimelor trei, se amestecă în blender până la omogenizare. Compozitia va fi moale insa nu este nici o problema deoarece o veti lasa la congelator sa se intareasca. Se toarnă compoziția rezultată într-un inel culinar care se va introduce la congelator pentru o oră, sau până la întărire parțială. Inainte de servire, se va lasa in jur la 10 minute la temperatura camerei. Este un tort extraordinar de cremos, fin si delicios atat in zilele de iarna, dar si racoros in zilele de vara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii