Tort de ciocolata si scortisoara

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -5 oua
  • -1 praf de copt
  • -200mg faina
  • -Crema
  • -100mg scortisoara
  • -500mg ciocolata

Mod de preparare

-Blat

Luati un castron si puneti ouale,apoi adaugati faina,amestecati.

Dupa 20min puneti praful de copt,asteptati 10 min dupa facem crema.

-Crema

Luati iar un castron,puneti ciocolata la fiert 10 min,in castron puneti ciocolata apoi puneti scortisoara ,puneti primul blat si adaugati ciocolata,apoi tot la fel.E foarte bun.Sper sa va placa.:)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise