autor:

Danut_Filip

» » , Prajituri, Torturi

Tort de ciocolata si scortisoara

Autor: Danut_Filip (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 01 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Danut_Filip (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 01 mai 2013

Ingrediente
-5 oua, -1 praf de copt, -200mg faina, -Crema, -100mg scortisoara, -500mg ciocolata

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

-Blat

Luati un castron si puneti ouale,apoi adaugati faina,amestecati.

Dupa 20min puneti praful de copt,asteptati 10 min dupa facem crema.

-Crema

Luati iar un castron,puneti ciocolata la fiert 10 min,in castron puneti ciocolata apoi puneti scortisoara ,puneti primul blat si adaugati ciocolata,apoi tot la fel.E foarte bun.Sper sa va placa.:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata si scortisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu banane si ciocolata

Tort cu banane si ciocolata

Blat:Separam albusul de galbenus ,albusul se bate spuma cu cele 12 linguri de zahar,galbenusul se

1 vot    0 comentarii
1h
Torturi
Tort cu crema de cacao

Tort cu crema de cacao

1. Aluatul: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Treptat se adauga zaharul si se mixeaza

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • -5 oua
  • -1 praf de copt
  • -200mg faina
  • -Crema
  • -100mg scortisoara
  • -500mg ciocolata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort de mere cu crema de zahar ars