-Blat
Luati un castron si puneti ouale,apoi adaugati faina,amestecati.
Dupa 20min puneti praful de copt,asteptati 10 min dupa facem crema.
-Crema
Luati iar un castron,puneti ciocolata la fiert 10 min,in castron puneti ciocolata apoi puneti scortisoara ,puneti primul blat si adaugati ciocolata,apoi tot la fel.E foarte bun.Sper sa va placa.:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii