Se amesteca bine toate ingredientele, apoi se prajesc pe rand clatitele. Pentru un tort frumusel foc, ne trebuie o tigaie speciala, cu diametrul mare. La mine aproape intotdeauna prima clatita e una de compromis, pana se incalzeste tigaia, pana imi intru si eu in forma.. :)
Eu am pus la tort vreo 15, 16 clatite. Se pun intr-o forma de tort si se ung cu crema de vanilie/ dulceata/gem/budinca etc. Eu am pus putina crema de vanilie, nu multa, ca sa ramana feliile compacte si apropiate unele de celelalte.
Oricum, daca faceti aluatul asa cum v-am spus, vor iesi foarte, foarte aromate!
In timp ce se prajesc, decorati o portocala si o lamaie cu cuisoare. Strapungeti coaja cu cutitul, apoi bagati usor cate un cuisor desenand anumite forme pe fruct.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii