Ingrediente
-faina aprox .1 kg, -lapte, -7,8 oua, -zahar vanilat, -rom, -coaja rasa de lamaie si portocala, , Secretele mele: La cca 1kg de faina pun 7,8 oua, asta le face sa fie aspectuoase, gustoase si sa nu se lipeasca de tigaie.
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 10 min
54 voturi
Mod de preparare
Eu am pus la tort vreo 15, 16 clatite. Se pun intr-o forma de tort si se ung cu crema de vanilie/ dulceata/gem/budinca etc. Eu am pus putina crema de vanilie, nu multa, ca sa ramana feliile compacte si apropiate unele de celelalte.
Oricum, daca faceti aluatul asa cum v-am spus, vor iesi foarte, foarte aromate!
In timp ce se prajesc, decorati o portocala si o lamaie cu cuisoare. Strapungeti coaja cu cutitul, apoi bagati usor cate un cuisor desenand anumite forme pe fruct.
Shari (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009
Cely, multumesc !
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009
Felcitari!
Shari (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009
Aia..prima ..asa e....e buna , chiar daca e ea mai ciufulita...
cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009
Si mie imi plac clatitele aromate, eu pun si praf de copt sa fie mai pufoase si in loc de coaja de lamaie, portocala pun esente. Ce buna e prima clatita de sacrificiu! MMMM!