Se fac 10 clatite din aluatul de mai sus. Se bat ouale si apoi se adauga apa, laptele, zaharul si faina si se amesteca pana devine un aluat destul de consistent. Se prepara apoi crema din mascarpone care se amesteca cu toppingul de mure si zaharul pana devine consistenta. Se introduce in frigider pana se racesc clatitele.
Asamblare:
Se pune prima clatita si peste se pune 1 lingura de crema si se intinde, apoi se pune a 2 a clatita si alta lingura de crema si tot asa pana se termina clatitele. Peste clatita deasupra se pudreaza cu zahar pudra si scortisoara in pudra.
Sfat:
Nu se pune crema pe clatitele calde deoarece se lichefiaza crema si nu vor sta lipite clatitele peste crema. Apoi cu clatitele calde zaharul si scortisoara se vor umezi. Tortul se va pastra in frigider si se va servi rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii