Se fac 10 clatite din aluatul de mai sus. Se bat ouale si apoi se adauga apa, laptele, zaharul si faina si se amesteca pana devine un aluat destul de consistent. Se prepara apoi crema din mascarpone care se amesteca cu toppingul de mure si zaharul pana devine consistenta. Se introduce in frigider pana se racesc clatitele.
Asamblare:
Se pune prima clatita si peste se pune 1 lingura de crema si se intinde, apoi se pune a 2 a clatita si alta lingura de crema si tot asa pana se termina clatitele. Peste clatita deasupra se pudreaza cu zahar pudra si scortisoara in pudra.
Sfat:
Nu se pune crema pe clatitele calde deoarece se lichefiaza crema si nu vor sta lipite clatitele peste crema. Apoi cu clatitele calde zaharul si scortisoara se vor umezi. Tortul se va pastra in frigider si se va servi rece.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii