1.Ceapa se taie cubulete.Morcovii se taie julien.Se caleste ceapa in ulei vegetal, se adauga morcovii ,se calesc in continuare ,se sareaza si se pipereaza.
2.Ciupercile se toaca ,se calesc si se sareaza dupa gust.
3.Intr-un castron,se amesteca ceapa ,morcovii si ciupercile calite si deja racite ,se adauga maioneza si se omogenizeaza bine.
4.Branza se rade.
5.Se curata ficatul de pielite si se trece prin masina de carne sau prin blender.Se adauga ouale,faina, sarea, piperul si se amesteca bine.Din aceasta compozitie se coco 5 clatite cu diametrul de 16cm.
6.Pe o farfurie lata ,se aseaza o clatita , se unge cu amestec de ceapa, morcovi, ciuperci si maioneza, se presara branza rasa .La fel se procedeaza si cu celelate clatite si ingrediente .Se orneaza dupa gust.De exemplu, se poate rade branza rasa pe toata suprafata tortului si sa se orneze cu rosii cherry ,una in mijlocul tortului ,iar 6 pe margini ,in functie de cele 6 portii .De asemenea ,se orneaza cu frunzulite de patrunjel verde.Se tine tortul la rece ,in frigider, 4-6 ore si chiar si peste noapte.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii