Frisca se bate separat, iaurtul cu zaharul la fel, geletina se pune putin pe foc cu siropul de la ananas, se taie feliile de ananas si se pun in frisca batuta cu putin zahar vanilat, se adauga iaurtul si galatina, amestecind toate ingredientele. Se pune apoi intr-o forma rotunda sau dreptungiulara, depinde cum aveti, si o dati la frigider pentru a doua zi. Scoateti tortul din forma si il ornati cum doriti. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii