Tort de iaurt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Tort de iaurt

Ingrediente

  • -500gr frisca
  • -400gr iaurt simplu
  • -200gr zahar
  • -3 plicuri de galatina
  • -1 compot de ananas
  • -si mirosuri iar pentru ornat kivi si felii de portocale

Mod de preparare

Frisca se bate separat, iaurtul cu zaharul la fel, geletina se pune putin pe foc cu siropul de la ananas, se taie feliile de ananas si se pun in frisca batuta cu putin zahar vanilat, se adauga iaurtul si galatina, amestecind toate ingredientele. Se pune apoi intr-o forma rotunda sau dreptungiulara, depinde cum aveti, si o dati la frigider pentru a doua zi. Scoateti tortul din forma si il ornati cum doriti. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise