autor:

Fara foto

» » , Prajituri, Torturi

Tort de iaurt

Autor: Monica-Florentina Alupei (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica-Florentina Alupei (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
-500gr frisca, -400gr iaurt simplu, -200gr zahar, -3 plicuri de galatina, -1 compot de ananas, -si mirosuri iar pentru ornat kivi si felii de portocale

Dificultate: Medie Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Frisca se bate separat, iaurtul cu zaharul la fel, geletina se pune putin pe foc cu siropul de la ananas, se taie feliile de ananas si se pun in frisca batuta cu putin zahar vanilat, se adauga iaurtul si galatina, amestecind toate ingredientele. Se pune apoi intr-o forma rotunda sau dreptungiulara, depinde cum aveti, si o dati la frigider pentru a doua zi. Scoateti tortul din forma si il ornati cum doriti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de capsuni,cu crema de iaurt

Tort de capsuni,cu crema de iaurt

Mod de preparare: Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri

15 voturi    16 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort cu piscoturi iaurt si capsune

Tort cu piscoturi iaurt si capsune

Pentru inceput topiti ciocolata impreuna cu smantana pe baie de aburi dar aveti grija sa nu fiarba. Lasati

19 voturi    2 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Arata grozav!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Am facut ceva asemanator, dar am folosit si pandispan.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Am mai intrebat odata, oare nu are pandispan de loc? E foarte frumos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Felicitari si pentru prezentare!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Arata f. bine, dar e numai frisca si iaurt, pandispan nu se foloseste? Nu am facut niciodata asa, dar as vrea sa intreb, daca se scoate usor din forma.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Usor, spumos... un desert delicios.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • -500gr frisca
  • -400gr iaurt simplu
  • -200gr zahar
  • -3 plicuri de galatina
  • -1 compot de ananas
  • -si mirosuri iar pentru ornat kivi si felii de portocale

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu capsuni si crema de ciocolata