autor:

Fara foto

» » , Prajituri, Torturi

Tort de iaurt

Autor: Monica-Florentina Alupei (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica-Florentina Alupei (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
-500gr frisca, -400gr iaurt simplu, -200gr zahar, -3 plicuri de galatina, -1 compot de ananas, -si mirosuri iar pentru ornat kivi si felii de portocale

Dificultate: Medie Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Frisca se bate separat, iaurtul cu zaharul la fel, geletina se pune putin pe foc cu siropul de la ananas, se taie feliile de ananas si se pun in frisca batuta cu putin zahar vanilat, se adauga iaurtul si galatina, amestecind toate ingredientele. Se pune apoi intr-o forma rotunda sau dreptungiulara, depinde cum aveti, si o dati la frigider pentru a doua zi. Scoateti tortul din forma si il ornati cum doriti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu piscoturi, iaurt si fructe

Tort cu piscoturi, iaurt si fructe

Tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe. Dacă nu ai timp sau ai altă variantă pentru zile de duminica

1 vot    0 comentarii
40 min
Torturi
Tort cu visine si crema de iaurt.

Tort cu visine si crema de iaurt.

Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime,

19 voturi    8 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Arata grozav!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Am facut ceva asemanator, dar am folosit si pandispan.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Am mai intrebat odata, oare nu are pandispan de loc? E foarte frumos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Felicitari si pentru prezentare!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Arata f. bine, dar e numai frisca si iaurt, pandispan nu se foloseste? Nu am facut niciodata asa, dar as vrea sa intreb, daca se scoate usor din forma.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Usor, spumos... un desert delicios.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • -500gr frisca
  • -400gr iaurt simplu
  • -200gr zahar
  • -3 plicuri de galatina
  • -1 compot de ananas
  • -si mirosuri iar pentru ornat kivi si felii de portocale

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort nins cu crema de ciocolata, crema de mascarpone si macarons de cacao