Ingrediente
-500gr.iaurt simplu -500gr.frisca lichida -3 plicuri de gelatina,un compot de ananas,o cana de zahar si mirosuri
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Prima pagina » Retete Culinare » Dulciuri diverse, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Torturi
Ingrediente
-500gr.iaurt simplu -500gr.frisca lichida -3 plicuri de gelatina,un compot de ananas,o cana de zahar si mirosuri
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
cheche (Chef de cuisine):
Dupa parerea mea,tortul de iaurt este cel mai racoros dintre toate,il poti consuma vara,iarna...in orice anotimp.se face rapid si nu este deloc gretos...l-am facut si eu...:)))
Anca Bordeianu (Chef de cuisine):
As dori sa fac o completare la acest tort se poate face si cu diferite forme pe el.Adica poti desena o minge de fotbal.
Sidy (Chef de cuisine):
Tortul acesta il fac si eu mai ales vara cind nu vreau sa pornesc cuptorul de la aragaz... Blatul il fac din biscuiti sfaramati si inmuiati cu putin sirop si mai adaug fructe in tort. Pe marginea tortului pun piscoturi...
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010
Sigur il voi face si eu,arata super !
Alina (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009
Anca, am facut si eu tortul de iaurt, dar am pus foarte multe fructe in el(portocala, nectarina, ananas,kiwi) Se poate pune orice fruct ne place. Eu am captusit un castron cu fundul rotund cu fructe, si am turnat compozitia peste. Dupa ce a stat la frigider, am scufundat castronul in apa fiarta, si am rasturnat pe un platou.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009
Sigur am sa-l fac si eu,felicitari pentru prezentare, atat pentru Anca cat si pentru Sidy.
Redusa
1h
3 voturi
Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009
L-as incerca si eu, ca e usor de facut, si cred ca e numai bun pentru zilele calde de vara. Cred ca o sa pun si ceva fructe. P.S. Sidy, foarte faine pozele!
Sidy (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009
Minunat tortul...! Poti sa pui si niste fructe in el...
cristina i. (Chef de cuisine) , 20 martie 2009
Si eu fac ceva asemanator, incearca si cu iaurt de fructe si inca ceva in forma in care il dai la rece poti aseza prima data niste fructe, apoi sa torni compozitia, iar deasupra poti pune piscoturi inmuiate in ce ai la indemana,chiar si cu suc. Cand il scoti din forma piscoturile vor fi jos ca un fel blat, deasupra poti pune tort jeleu din comert, transparent sau rosu si decorezi pe margini cu frisca.
ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008
Ce simplu se face! Sunt tare curioasa ce gust are. Eu fac ceva de genul, dar cu fructe si piscoturi de sampanie.