autor:

Anca Bordeianu

» » , , Dulciuri diverse, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Torturi

Tort de iaurt

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
-500gr.iaurt simplu -500gr.frisca lichida -3 plicuri de gelatina,un compot de ananas,o cana de zahar si mirosuri

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Siropul de ananas de pune la foc cu gelatina si se amesteca pina se topeste gelatina. Separat se bate frisca, se pune iaurtul, siropul de gelatina si zaharul. Se amesteca toate, dupa care se pune intr-o forma si se da la rece. Se orneaza dupa gust. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu piscoturi iaurt si capsune

Tort cu piscoturi iaurt si capsune

Pentru inceput topiti ciocolata impreuna cu smantana pe baie de aburi dar aveti grija sa nu fiarba. Lasati

19 voturi    2 comentarii
1h
Torturi
Tort rece cu iaurt de fructe,frisca si zmeura

Tort rece cu iaurt de fructe,frisca si zmeura

Pentru prepararea tortului de iaurt, in primul rand puneti biscuitii intr-un robot de bucatarie si

3 voturi    0 comentarii
40 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • cheche

    cheche (Chef de cuisine):

    Dupa parerea mea,tortul de iaurt este cel mai racoros dintre toate,il poti consuma vara,iarna...in orice anotimp.se face rapid si nu este deloc gretos...l-am facut si eu...:)))

  • Anca Bordeianu

    Anca Bordeianu (Chef de cuisine):

    As dori sa fac o completare la acest tort se poate face si cu diferite forme pe el.Adica poti desena o minge de fotbal.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine):

    Tortul acesta il fac si eu mai ales vara cind nu vreau sa pornesc cuptorul de la aragaz... Blatul il fac din biscuiti sfaramati si inmuiati cu putin sirop si mai adaug fructe in tort. Pe marginea tortului pun piscoturi...

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Sigur il voi face si eu,arata super !

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Anca, am facut si eu tortul de iaurt, dar am pus foarte multe fructe in el(portocala, nectarina, ananas,kiwi) Se poate pune orice fruct ne place. Eu am captusit un castron cu fundul rotund cu fructe, si am turnat compozitia peste. Dupa ce a stat la frigider, am scufundat castronul in apa fiarta, si am rasturnat pe un platou.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Sigur am sa-l fac si eu,felicitari pentru prezentare, atat pentru Anca cat si pentru Sidy.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      L-as incerca si eu, ca e usor de facut, si cred ca e numai bun pentru zilele calde de vara. Cred ca o sa pun si ceva fructe. P.S. Sidy, foarte faine pozele!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      Minunat tortul...! Poti sa pui si niste fructe in el...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 20 martie 2009

      Si eu fac ceva asemanator, incearca si cu iaurt de fructe si inca ceva in forma in care il dai la rece poti aseza prima data niste fructe, apoi sa torni compozitia, iar deasupra poti pune piscoturi inmuiate in ce ai la indemana,chiar si cu suc. Cand il scoti din forma piscoturile vor fi jos ca un fel blat, deasupra poti pune tort jeleu din comert, transparent sau rosu si decorezi pe margini cu frisca.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008

      Ce simplu se face! Sunt tare curioasa ce gust are. Eu fac ceva de genul, dar cu fructe si piscoturi de sampanie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • -500gr.iaurt simplu -500gr.frisca lichida -3 plicuri de gelatina,un compot de ananas,o cana de zahar si mirosuri

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Sigur il voi face si eu,arata super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu cocos si iaurt