autor:

Fara foto

» » , Prajituri, Torturi

Tort de mere

Autor: olivia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2013

Ingrediente
4-5 mere medii, 100gr zahar, 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 1 plic praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o forma de tort se caramelizeaza zaharul. Merele se curata, se feliaza, se pun peste zaharul caramelizat si se presara cu scortisoara. Se bat spuma albusurile, se adauga zaharul, galbenusurile, esenta de vanilie, faina, si praful de copt. Compozitia se toarna peste mere si se pune in cuptorul incins aproximativ 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata cu mere

Tort de ciocolata cu mere

si laptele,apoi faina amestecata cu cacao,coaja de portocala si praful de copt.Se toarna aluatul

23 voturi    4 comentarii
2h 35 min
Torturi
Tort de mere cu nuca si frisca

Tort de mere cu nuca si frisca

6 linguri zahar se caramelizeaza in cratita in care vom pregati tortul.Dupa ce zaharul s-a caramelizat(

87 voturi    21 comentarii
1h 40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2013

    un deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4-5 mere medii
  • 100gr zahar
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 plic praf de copt

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema fina si trufe de ciocolata