autor:

crisu17free

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Tort de mere cu crema de zahar ars (f bun)

Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
crema de zahar ars: pandispan:, -1/2 lapte *4 albusuri se bat spuma, -6 linguri zahar cu 120gr zahar tos,, -4,5 lingurite vanilie galbenusurile se pun, -5 oua intregi treptat,iar apoi se, *se amesteca toate pana adauga 80 gr de, se topeste zaharul faina, in ploaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se tapeteaza o cratita cu zahar ars(o cana),se adauga bucatile taiate de la 2 mere mari,curatate de coaja,peste mere se adauga crema si se baga la foc potrivit pana aceasta se leaga.
Se scoate de la cuptor si se lasa cratita sa se raceasca aprox 10 min., apoi se adauga pandispanul si se pune din nou la copt.
Dupa ce se coace se rastoarna pe un platou, se lasa sa se raceasca, iar apoi se orneaza dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere cu crema de zahar ars (f bun)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    E o reteta buna,doar ca sunt tare amestecate ingredientele si scrise fara inteles.Poate revizuiesti un pic reteta.Asa in mare am inteles despre ce e vorba...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • crema de zahar ars: pandispan:
  • -1/2 lapte *4 albusuri se bat spuma
  • -6 linguri zahar cu 120gr zahar tos,
  • -4,5 lingurite vanilie galbenusurile se pun
  • -5 oua intregi treptat,iar apoi se
  • *se amesteca toate pana adauga 80 gr de
  • se topeste zaharul faina
  • in ploaie.

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

E o reteta buna,doar ca sunt tare amestecate ingredientele si scrise fara inteles.Poate revizuiesti un pic reteta.Asa in mare am inteles despre ce e vorba...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu aroma de vanilie Cheesecake cu aroma de vanilie

Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit. Intr-o tava de 24cm tapetata cu hartie de copt doar pe fund, asezam biscuitii

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort diplomat pentru mama