autor:

crisu17free

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Tort de mere cu crema de zahar ars (f bun)

Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
crema de zahar ars: pandispan:, -1/2 lapte *4 albusuri se bat spuma, -6 linguri zahar cu 120gr zahar tos,, -4,5 lingurite vanilie galbenusurile se pun, -5 oua intregi treptat,iar apoi se, *se amesteca toate pana adauga 80 gr de, se topeste zaharul faina, in ploaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se tapeteaza o cratita cu zahar ars(o cana),se adauga bucatile taiate de la 2 mere mari,curatate de coaja,peste mere se adauga crema si se baga la foc potrivit pana aceasta se leaga.
Se scoate de la cuptor si se lasa cratita sa se raceasca aprox 10 min., apoi se adauga pandispanul si se pune din nou la copt.
Dupa ce se coace se rastoarna pe un platou, se lasa sa se raceasca, iar apoi se orneaza dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere cu crema de zahar ars (f bun)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort spirala cu ciocolata

Tort spirala cu ciocolata

Blaturile de ciocolata Tapetam fundul tavii dreptunghiulare(21 x 31 cm.) cu hartie de copt si

13 voturi    9 comentarii
4h
Torturi
Tort

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    E o reteta buna,doar ca sunt tare amestecate ingredientele si scrise fara inteles.Poate revizuiesti un pic reteta.Asa in mare am inteles despre ce e vorba...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • crema de zahar ars: pandispan:
  • -1/2 lapte *4 albusuri se bat spuma
  • -6 linguri zahar cu 120gr zahar tos,
  • -4,5 lingurite vanilie galbenusurile se pun
  • -5 oua intregi treptat,iar apoi se
  • *se amesteca toate pana adauga 80 gr de
  • se topeste zaharul faina
  • in ploaie.

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

E o reteta buna,doar ca sunt tare amestecate ingredientele si scrise fara inteles.Poate revizuiesti un pic reteta.Asa in mare am inteles despre ce e vorba...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort lumanare