autor:

crisu17free

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Tort de mere cu crema de zahar ars (f bun)

Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
crema de zahar ars: pandispan:, -1/2 lapte *4 albusuri se bat spuma, -6 linguri zahar cu 120gr zahar tos,, -4,5 lingurite vanilie galbenusurile se pun, -5 oua intregi treptat,iar apoi se, *se amesteca toate pana adauga 80 gr de, se topeste zaharul faina, in ploaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se tapeteaza o cratita cu zahar ars(o cana),se adauga bucatile taiate de la 2 mere mari,curatate de coaja,peste mere se adauga crema si se baga la foc potrivit pana aceasta se leaga.
Se scoate de la cuptor si se lasa cratita sa se raceasca aprox 10 min., apoi se adauga pandispanul si se pune din nou la copt.
Dupa ce se coace se rastoarna pe un platou, se lasa sa se raceasca, iar apoi se orneaza dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere cu crema de zahar ars (f bun)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de zahar ars si mere Florina

Tort cu crema de zahar ars si mere Florina

Crema de zahar ars: Se caramelizeaza intr-o cratita 150 gr zahar si dupa ce a prins culoarea maronie

21 voturi    13 comentarii
2h
Torturi
Tort Brigadeirão de Ciocolata

Tort Brigadeirão de Ciocolata

1)Bate galbenusele spuma cu zaharul,adauga jumate din cant.de faina,albusele batute spuma.Adauga

13 voturi    21 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    E o reteta buna,doar ca sunt tare amestecate ingredientele si scrise fara inteles.Poate revizuiesti un pic reteta.Asa in mare am inteles despre ce e vorba...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • crema de zahar ars: pandispan:
  • -1/2 lapte *4 albusuri se bat spuma
  • -6 linguri zahar cu 120gr zahar tos,
  • -4,5 lingurite vanilie galbenusurile se pun
  • -5 oua intregi treptat,iar apoi se
  • *se amesteca toate pana adauga 80 gr de
  • se topeste zaharul faina
  • in ploaie.

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

E o reteta buna,doar ca sunt tare amestecate ingredientele si scrise fara inteles.Poate revizuiesti un pic reteta.Asa in mare am inteles despre ce e vorba...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu morcovi si crema de branza Tort cu morcovi si crema de branza

Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise. Eu am folosit 2 forme detasabile de 18 cm, tapetate cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Cheesecake cu portocale Cheesecake cu portocale

Pentru blatul din biscuiti: se pun biscuitii in vasul robotului de bucatarie si se maruntesc, dar nu foarte marunt. Se pun biscuitii

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
"Tort Festiv " cu blat de ciocolata si nuca si trei creme distincte (umpluturi)