autor:

crisu17free

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Tort de mere cu crema de zahar ars (f bun)

Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
crema de zahar ars: pandispan:, -1/2 lapte *4 albusuri se bat spuma, -6 linguri zahar cu 120gr zahar tos,, -4,5 lingurite vanilie galbenusurile se pun, -5 oua intregi treptat,iar apoi se, *se amesteca toate pana adauga 80 gr de, se topeste zaharul faina, in ploaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se tapeteaza o cratita cu zahar ars(o cana),se adauga bucatile taiate de la 2 mere mari,curatate de coaja,peste mere se adauga crema si se baga la foc potrivit pana aceasta se leaga.
Se scoate de la cuptor si se lasa cratita sa se raceasca aprox 10 min., apoi se adauga pandispanul si se pune din nou la copt.
Dupa ce se coace se rastoarna pe un platou, se lasa sa se raceasca, iar apoi se orneaza dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere cu crema de zahar ars (f bun)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu cirese branza si menta

Tort cu cirese branza si menta

Pentru blat: se bat albusurile cu un praf de sare si cu zaharul. Cand zaharul se dizolva, se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort Avion

Tort Avion

1. Se incinge cuptorul la 180ᵒC.Se ung cu grasime si se tapeteaza cu faina 2 forme rotunde de copt

8 voturi    9 comentarii
3h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    E o reteta buna,doar ca sunt tare amestecate ingredientele si scrise fara inteles.Poate revizuiesti un pic reteta.Asa in mare am inteles despre ce e vorba...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • crema de zahar ars: pandispan:
  • -1/2 lapte *4 albusuri se bat spuma
  • -6 linguri zahar cu 120gr zahar tos,
  • -4,5 lingurite vanilie galbenusurile se pun
  • -5 oua intregi treptat,iar apoi se
  • *se amesteca toate pana adauga 80 gr de
  • se topeste zaharul faina
  • in ploaie.

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

E o reteta buna,doar ca sunt tare amestecate ingredientele si scrise fara inteles.Poate revizuiesti un pic reteta.Asa in mare am inteles despre ce e vorba...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

Tort cu două foi de pandişpan, un strat de pişcoturi, cremă de mascarpone cu cafea, cremă de ciocolată albă, glazură oglindă

0 voturi    0 comentarii
4h 25 min
Torturi
Tort cu iaurt si banane Tort cu iaurt si banane

Blat : Am mixat albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul, apoi galbenusurile, biscuitii Oreo si praful Creme Ole si am mixat

0 voturi    0 comentarii
3h 40 min
Dulciuri diverse
Tort Irina