Se fierb cele plicurile de budinca cu laptele si 500 gr zahar tos ca o budinca obisnuita si se pune la racit.Se freaca 250 gr zahar pudra cu margarina si se adauga budinca trepat.Se imparte compozitia in trei parti:in prima se adauga nuca de cocos,in cea de a doua biscuitii macinatii iar in cea de a treia nuca macinata.Se aranjeaza pe o tava ingusta in aceiasi ordine si se orneaza cu frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii