Se fierb cele plicurile de budinca cu laptele si 500 gr zahar tos ca o budinca obisnuita si se pune la racit.Se freaca 250 gr zahar pudra cu margarina si se adauga budinca trepat.Se imparte compozitia in trei parti:in prima se adauga nuca de cocos,in cea de a doua biscuitii macinatii iar in cea de a treia nuca macinata.Se aranjeaza pe o tava ingusta in aceiasi ordine si se orneaza cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii