autor:

Fara foto

» » Budinci

"Tort "de omlete - 6 portii

Autor: Victoria Maria Paduret (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Victoria Maria Paduret (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente: 5 oua, 1 lingura rasa de faina, 1 -2 linguri de lapte (smantana), ulei pentru prajit. Sos: 700 g rosii, 1 lingura ulei,o ceapa mijlocie, sare, patrunjel verde. Umplutura: 300 g cas dulce sau telemea nesarata), 50 g sunca, 120 g cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare
1.Ouale se bat bine cu faina si lapte, apoi se prajesc in ulei 6-8 omlete.
2.Ceapa curatata si taiata marunt se soteaza 2-3 minute in uleiul incins, se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete si se fierbe pe foc mic cca 30 de minute, sa scada bine. Se potriveste gustul de sare si se adauga patrunjel verde tocat.
3.Pe fundul formei de copt se pune putin sos si apoi se asaza straturi alternative de omleta, se presara branza, bucatele de sunca, se presara cascaval ras. Se repeta, terminand cu o omleta.
4.„Tortul” se imbraca cu sosul de rosii si se coace cca 30 de minute in cuptorul incins dinainte la 180˚C.
Se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra ""Tort "de omlete - 6 portii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
sufleu de orez

sufleu de orez

se fierbe orezul cu laptele.se adauga sare ,zahar vanilat,lamaie rasa.se rastoarna intr-un castron

6 voturi    7 comentarii
30 min
Budinci
Budinca din penne rigate cu branza de vaci

Budinca din penne rigate cu branza de vaci

Prima data fierbem pastele(penne rigate).Punem apa la fiert cu un praf de sare si cand apa da in

8 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 5 oua
  • 1 lingura rasa de faina
  • 1 -2 linguri de lapte (smantana)
  • ulei pentru prajit. Sos: 700 g rosii
  • 1 lingura ulei,o ceapa mijlocie
  • sare
  • patrunjel verde. Umplutura: 300 g cas dulce sau telemea nesarata)
  • 50 g sunca
  • 120 g cascaval ras.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budinca cu penne si telemea de oaie