autor:

Fara foto

» » Prajituri

Tort de zahar ars

Autor: danutzii2 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: danutzii2 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, -500ml. lapte, -4 oua, -1/2 cana zahar, -2 plicuri zagar vanilat, Blat:, -3 oua, -½ cana zahar, -½ faina, -2 linguri ulei, -½ praf de copt

Dificultate: Medie Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul, se pune apoi laptele rece , vanilia .
O cana de zahar se caramelizeaza si se imbraca pereti cratitei.
La blat se bat albusele spuma cu zaharul,se pune galbenusele,uleiul,praful de copt si faina si se pune peste crema .

dupa ce am imbracat pereti cratitei cu zaharul caramelizat se pune crema apoi peste ea se pune compozitia ce am facut-o pt blat si se da la cuptor apoi cand cand am vazut ca ii blatul copt se scoate si cald se intorce pe o tava sau o farfurie care ii cel putin cat cratita,apoi se orneaza cu frisca
ii foarte bun,eu nu am dat gres nici o data cu acest tort
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de zahar ars" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tort de mere cu crema de zahar ars

Tort de mere cu crema de zahar ars

Se pune cana cu zahar intr-un vas pe foc impreuna cu o lingura de apa si se lasa la topit;cand a

7 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
tort cu mere si crema de zahar ars

tort cu mere si crema de zahar ars

se curata merele se scobesc in mijoloc si se pudreaza cu scortisoara,se baga la microunde 5 min sa

32 voturi    12 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2010

    Nu ai specificat nimic in legatura cu blatul,cred ca trebuie copt ... Crema de zahar ars cum o pregatesti ?

  • andreutza

    andreutza (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009

    sper ca o sa imi iasa bine reteta

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Blatul se pune crud peste crema?Nu se coace nimic?Cam neclara reteta;poate ar trebui revizuita...Poza arata bine-colorata.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -500ml. lapte
  • -4 oua
  • -1/2 cana zahar
  • -2 plicuri zagar vanilat
  • Blat:
  • -3 oua
  • -½ cana zahar
  • -½ faina
  • -2 linguri ulei
  • -½ praf de copt

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu ai specificat nimic in legatura cu blatul,cred ca trebuie copt ... Crema de zahar ars cum o pregatesti ?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cosulete cu visine