Se freaca ouale cu zaharul, se pune apoi laptele rece , vanilia .
O cana de zahar se caramelizeaza si se imbraca pereti cratitei.
La blat se bat albusele spuma cu zaharul,se pune galbenusele,uleiul,praful de copt si faina si se pune peste crema .
dupa ce am imbracat pereti cratitei cu zaharul caramelizat se pune crema apoi peste ea se pune compozitia ce am facut-o pt blat si se da la cuptor apoi cand cand am vazut ca ii blatul copt se scoate si cald se intorce pe o tava sau o farfurie care ii cel putin cat cratita,apoi se orneaza cu frisca
ii foarte bun,eu nu am dat gres nici o data cu acest tort
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii