Procedeul e foarte simplu: amestecati toate solidele, adica faina + praf copt + zahar tos + zahar vanilat, iar intr-un alt bol amestecati lichidele (lapte + cafea + coniac + unt topit si racit). Apoi turnati lichidele peste solide si amestecati cu o lingura de lemn. Nu mixati ca nu are rost. Puneti apoi cu lingura in formele de muffins-uri si dati la cuptor pentru 20-25 minute la foc mediu.
Scoateti-le apoi din forme si lasati-le pana se racesc complet, pe un gratar metalic.
Pentru ornat eu am folosit putintica pasta de zahar pe care am intins-o si decupat-o cu o forma de plastic. Am uns fata briosei cu putin unt topit dupa care am aplicat ornamentul din pasta de zahar si apoi am umplut golurile cu bombonele colorate ...dar mai bine vedeti poze :).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii