Ingrediente
1,25-1,50 l lapte dulce, 6 linguri de zahar, un praf de sare, o cana de orez, optional : unt sau margarina, 2 plicuri de budinca, una de cacao su una de vanilie, esenta de rom, esenta de lamaie, zahar vanilat, cateva nuci, gem de capsuni sau de visine, eu am pus de capsuni, nuca de cocos pt decor
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
38 voturi
Mod de preparare
Dupa ce iei orezul de pe foc adaugi untul sau margarina, apoi esente de rom si lamaie si omogenizezi bine.
In acelasi timp prepari budincile.
Intr-o forma de tort, care se poate desface ulterior, torni orezul, dupa acre pui bucati de miez de nuca, gemul si apoi torni pe rand budincile.
Dupa ce se raceste bine, scoti partea detasabila si presari nuca de cocos, ciocolata rasa prin razatoare...ect..
Pofta Buna!
Catalina (Chef de cuisine) , 31 mai 2012
O bunatate... o sa incerc si revin.... *****
KatrinC (Chef de cuisine) , 18 martie 2011
Adriana multumesc de reteta ! :* Este o reteta foarte ingenioasa si cred ca e foarte gustoasa combinatia de orez dulce cu lapte nuci budinca :) e pe gustul meu !!! O sa incerc si eu numaidecat !
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011
Un deliciu.
Mimo (Chef de cuisine) , 21 februarie 2011
Arata foarte bine si cred ca e tare gustos!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 februarie 2011
Ce bine arata!!