Pregatim o tava intinsa pentru montarea tortului.Pregatim crema pt prajituri conform instructiunilor de pe pachet.Eu am mai adaugat cateva picaturi de esenta de lamaie pt potentiera gustului.Intr-un recipient dreptunghiular(pt insiroparea mai usoara a piscoturilor),se amesteca laptele,zaharul vanilat si cafeaua.Se trec piscoturile unul cate unul pe ambele parti si se scot repede....sau nu;depinde cat de insiropat va place.Se pune un strat de crema,alt strat de piscoturi,crema,piscoturi si iarasi crema.Nu conteza cat de inalt e tortul,imortant e sa fie crema deasupra.Se orneaza cu fructe de padure (eu am avut afine deshitratate) si sirop de fructe de padure.Se pastreaza la frigider.Este un tort usor de facut si de mancat cu gust dulce acrisor.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii