- Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de compot, coktail si zeama de lamaie si se lasa sa se intareasca;
- Gelatina, galbenusurile si zaharul se pun la foc mic pana se face ca o ciulama;
- Albusurile se bat spuma cu putina sare. Separat se bate frisca iar jumatate de cantitate se opreste pentrut ornat;
- Cealalta jumatate se amesteca cu albusurile spuma si cu gelatina calduta (atentie, gelatina sa fie calduta pentru ca altfel nu se va omogeniza);
- Peste aceasta compozitie se adauga portocala taiata cubulete, ananasul din compot si fructele din coktail. Compozitia rezultata se rastoarna intr-o cratita de 3 kg (de preferat sa fie un castron din plastic umed sau se pune folie de aluminiu, ca se desprinde mai usor dupa intarire!);
- Se lasa la frigider pana se intareste, apoi se rastoarna pe platou si se orneaza cu frisca ramasa si fructe, adica portocale, kiwi, ananas, piersici, etc...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii