Tapetam o forma de tort cu marginile detasabile cu piscoturi inmuiate in compot de piersici. Se pun piscoturi si pe margini si pe fundul tavii.
Gelatina se pune la hidratat in 200 ml. suc de fructe, apoi se pune pe foc la topit, fara sa o lasam sa fiarba.
Crema de branza se amesteca cu zaharul pudra, se adauga esenta de vanilie, iaurtul, gelatina si frisca batuta tare. Se pun si fructele taiate cubulete.
Se toarna aceasta compozitie peste piscoturile din tava.
Punem si deasupra peste compozitie un rand de piscoturi inmuiate in suc de fructe.
Se da la rece peste noapte.
Se detaseaza marginile tavii si se decoreaza dupa plac.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii