Tort diplomat special

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Tort diplomat special

Ingrediente

  • 2 cani de zahar
  • 2 cani lapte
  • 4 oua
  • 50gr gelatina
  • 1000ml frisca
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 500gr fructe(din compot)
  • 200gr piscoturi
  • 1 cana apa calda(pentru gelatina)
  • sirop(100ml apa cu 100gr zahar si putina esenta de vanilie)
  • o tava cu celofan

Mod de preparare

Este simplu de preparat si foarte delicios!!

Pentru inceput bateti frisca si da-ti-o la rece.Apoi fierbeti zaharul impreuna cu laptele si cu ouale pana obtineti o pasta de culoare galbena.Lasati acest amestec sa se raceasca.Preparati gelatina cu apa si rasturnati-o peste frisca si zaharul vanilat.Acest amestec va fi rasturnat peste pasta.

Compozitia se varsa in tava cu celofan.Daca doriti puteti pune modele de fructe inainte sa rasturnati compozitia.se adauga si fructele distribuie de-alungul compozitiei si la final se aseaza piscoturile.Se da la rece pentru 4 ore si apoi se rastoarna e un platou.sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor