Este simplu de preparat si foarte delicios!!
Pentru inceput bateti frisca si da-ti-o la rece.Apoi fierbeti zaharul impreuna cu laptele si cu ouale pana obtineti o pasta de culoare galbena.Lasati acest amestec sa se raceasca.Preparati gelatina cu apa si rasturnati-o peste frisca si zaharul vanilat.Acest amestec va fi rasturnat peste pasta.
Compozitia se varsa in tava cu celofan.Daca doriti puteti pune modele de fructe inainte sa rasturnati compozitia.se adauga si fructele distribuie de-alungul compozitiei si la final se aseaza piscoturile.Se da la rece pentru 4 ore si apoi se rastoarna e un platou.sa aveti pofta!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii