Ingrediente
2 cani de zahar, 2 cani lapte, 4 oua, 50gr gelatina, 1000ml frisca, 4 pliculete zahar vanilat, 500gr fructe(din compot), 200gr piscoturi, 1 cana apa calda(pentru gelatina), sirop(100ml apa cu 100gr zahar si putina esenta de vanilie), o tava cu celofan
Dificultate: Medie | Timp: 2h
3 voturi
Mod de preparare
Pentru inceput bateti frisca si da-ti-o la rece.Apoi fierbeti zaharul impreuna cu laptele si cu ouale pana obtineti o pasta de culoare galbena.Lasati acest amestec sa se raceasca.Preparati gelatina cu apa si rasturnati-o peste frisca si zaharul vanilat.Acest amestec va fi rasturnat peste pasta.
Compozitia se varsa in tava cu celofan.Daca doriti puteti pune modele de fructe inainte sa rasturnati compozitia.se adauga si fructele distribuie de-alungul compozitiei si la final se aseaza piscoturile.Se da la rece pentru 4 ore si apoi se rastoarna e un platou.sa aveti pofta!