blat : (cantitate pentru un blat , ses coc 2 blaturi identice)
1. 4 oua
2. 125 gr. zahar
3. 125 gr faina sa cuprinda si 3 linguri cacao
4. 3 linguri apa rece
5. 3 linguri ulei
6. 1 praf de copt
crema:
4 oua se fierb cu 300 gr. zahar tos , o ciocolata amaruie si 50 gr. cacao . se fierb pe abur pana se ingroasa .
rece se amesteca cu 2 pacete de margarina rama.
siropul pt blat :
se arde 50 gr. zagar se face caramel , se stinge cu 150 gr. apa . cand e rece adaugam 150 gr. rom bautura.
mod de asamblare
se taie fiecare blat in 2, se insiropeaza , se umplu cu crema se repaeta operatiunea pt toate foile de blat .
Se orneaza cu crema si se rade ciocolata amaruie (100 gr. )

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii