Punem bezelele pe bain-marie pana se topes, adaugam colorantul alimentar, apoi amestecam cu zaharul pudra pana nu mai putem sa amestecam cu lingura, apoi le punem pe masa si o lucram ca pe o coca, se lasa la frigideri minim 3 ore. Apoi preparam crema de vanilie si o punem la frigider, 100 g de unt il mixam cu fructele decongelte apoi amestecam cu jumatate din crema de vanilie pana obtinem o consistenta tare. Desfacem platul il insiropom, si il umplem cu crema. Dam tortul la frigider timp de 2 ore dupa care il invelim in fondant si ne jucam cu anumite forme. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii