autor:

simonamh18

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Tort fondant

Autor: simonamh18 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simonamh18 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2012

Ingrediente
Un blat de tort cacao/vanilie, 2 plicuri crema de vanilie, o punga de fructe congelate, 1 kg zahar pudra, 300 g Bezele Marsmallow, Colorant alimentar, 100g unt, Creioane pentru decor Dr. Oetker

Dificultate: Medie Timp: 4h

1 vot

Mod de preparare

Punem bezelele pe bain-marie pana se topes, adaugam colorantul alimentar, apoi amestecam cu zaharul pudra pana nu mai putem sa amestecam cu lingura, apoi le punem pe masa si o lucram ca pe o coca, se lasa la frigideri minim 3 ore. Apoi preparam crema de vanilie si o punem la frigider, 100 g de unt il mixam cu fructele decongelte apoi amestecam cu jumatate din crema de vanilie pana obtinem o consistenta tare. Desfacem platul il insiropom, si il umplem cu crema. Dam tortul la frigider timp de 2 ore dupa care il invelim in fondant si ne jucam cu anumite forme. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort fondant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort fondant cu crema Nutella

Tort fondant cu crema Nutella

Mod de preparare: 1. Fondant Se pune gelatina la inmuiat in 30 ml apa timp de 10 minute. Cand

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Torturi
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui

Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui

Pentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • dianag

    dianag (Chef de cuisine):

    aA iesit un tort foarte bun. a fost o surpriza pentru intreaga familie.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ioana (Bucatar) , 09 mai 2012

    Sunt curioasa, ati participa la un workshop de decoratiuni din fondant? Daca da, cat ati fi dispuse sa platiti pentru asta?

Dificultate

Medie

Timp

4h

1 vot

Ingrediente

  • Un blat de tort cacao/vanilie
  • 2 plicuri crema de vanilie
  • o punga de fructe congelate
  • 1 kg zahar pudra
  • 300 g Bezele Marsmallow
  • Colorant alimentar
  • 100g unt
  • Creioane pentru decor Dr. Oetker

Raporteaza reteta

Retete
de simonamh18
Chec cu cacao

Chec cu cacao

Se bat albusurile spuma, se amesteca cu zaharul, se adauga laptele, galbenusurile praful de copt

3 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Gogosi

Gogosi

Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in laptele caldud,. Se adauga ouale, vanilia si incet,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Amandine

Amandine

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma, adaugam zaharul, apoi galbenusurile unul

4 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Fara foto

ioana (Bucatar)

Sunt curioasa, ati participa la un workshop de decoratiuni din fondant? Daca da, cat ati fi dispuse sa platiti pentru asta?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Tort cu nuci
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide