Punem bezelele pe bain-marie pana se topes, adaugam colorantul alimentar, apoi amestecam cu zaharul pudra pana nu mai putem sa amestecam cu lingura, apoi le punem pe masa si o lucram ca pe o coca, se lasa la frigideri minim 3 ore. Apoi preparam crema de vanilie si o punem la frigider, 100 g de unt il mixam cu fructele decongelte apoi amestecam cu jumatate din crema de vanilie pana obtinem o consistenta tare. Desfacem platul il insiropom, si il umplem cu crema. Dam tortul la frigider timp de 2 ore dupa care il invelim in fondant si ne jucam cu anumite forme. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii