Am frecat galbenusele cu zaharul si am adaugat sucul de la compot si l-am pus la foc mic. Am amestecat gelatina cu un pic de suc de la compoturi si dupa ce a inceput sa fiarba compozitia de pe foc am adaugat gelatina si am mai lasat-o 1-2 la foc. Frisca batuta bine si pusa la frigider. Am inmuiat piscoturile si le-am lipit pe folia din cratita in care am decis sa fac tortul. Am aseza si fructele de decor pe fundul cratitei, intre timp crema s-a racit si am amestecat-o cu frisca si coaja de portocala. Am pus in cratita un strat de fructe si un strat de crema si tot asa pina am ramas fara crema. Deasupra am incheiat cu piscoturi peste care am inchis folia si am pus la frigider peste noapte.
A iesit foarte bun, un succes!!
Enjoy!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii