Ingrediente
2 pachete unt, 500 g zahar, 100 g cacao, 8 galbenusuri, 400 g frisca, 400 g faina de biscuiti, cca 300 g nuca si 200 g visine din visinata , frisca si ciocolata pentru decor., Cantitatile sunt pentru 2 torturi mai mici sau unul maricel.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Intre timp facem faina de biscuiti, eu o fac la robot din biscuiti populari sau petit beurre, apoi frecam untul cu zaharul, adaugand treptat cate un galbenus. Dupa aceea adaugam, pe rand, faina, cacaua si frisca. Amestecam continuu pana obtinem o pasta. La sfarsit adaugam nuca prajita si visinele din visinata.
Tapetam un vas cu folie alimentara, punem compozitia si dam la congelator. A doua zi il ornam dupa imaginatie cu frisca si ciocolata rasa.
Pofta buna si La multi ani! :)