Toate ingrediente blatului se amesteca pana cand compozitia devine omogena. Apoi in tava se pune hartie pentru copt tapetata cu unt/ulei si compozitia care se lasa la copt 20-30 de minute.
Crema: budinca+laptele+grisul+zaharul+untul se fierb pana se ingroasa. Apoi crema se ia la o parte, se raceste si se adauga cocosul.
Eu am insiropat blatul cu cacao cu lapte, iar apoi, cand s-a racit, am adaugat crema. L-am aranjat cu bucati de ciocolata pe margine si bombonele deasupra. Arata spectaculos si are un gust deosebit !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii