Macinam 350 g biscuiti oreo fara a indeparta crema.
Macinam 350 g biscuiti oreo fara a indeparta crema. Topim untul si apoi il amestecam cu biscuitii macinati. Distribuim compozitia intr-o forma rotunda de tort presand usor. Introducem forma la rece.
Mixam 100 ml frisca si apoi o amestecam usor cu crema de ciocolata Finetti. Distribuim uniform aceasta compozitie peste biscuiti si introducem din nou la rece.
Mixam si restul de 200 ml de frisca. Adaugam si mascarponele peste frisca, amestecand usor , apoi si cei 8 biscuiti oreo rupti bucati. Eu nu am adaugat zahar. A fost suficient de dulce. Punem si aceasta compozitie peste cea de Finetti si introducem din nou la rece pentru cateva ore.
Soatem tortul din tava si-l ornam cu biscuiti oreo si ciocolata topita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii