Se separa ouale in doua boluri.
Se separa ouale in doua boluri.
Se bat albusurile cu jumatate din zahar si galbenusurile cu uleiul de cocos.
Se bate smantana cu zahar pana ajunge la consistenta de frisca dar nu prea mult pntru ca s-ar putea taia.
Amestecam frisca cu galbenusurile, esenta de lamaie si incorporam usor albusurile batute bezea.
Oprim cativa biscuiti si cateva capsune pentru decor apoi rupem biscuitii in bucati mici, taiem capsunile si incorporam in compozitie.
Tunam compozitia intr-o tava de copt detasbila tapetata cu hartie de copt, ornam deasupra cu jumatati de biscuiti si capsuni si apoi dam la congelator circa 3 ore.
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii