Se separa ouale in doua boluri.
Se separa ouale in doua boluri.
Se bat albusurile cu jumatate din zahar si galbenusurile cu uleiul de cocos.
Se bate smantana cu zahar pana ajunge la consistenta de frisca dar nu prea mult pntru ca s-ar putea taia.
Amestecam frisca cu galbenusurile, esenta de lamaie si incorporam usor albusurile batute bezea.
Oprim cativa biscuiti si cateva capsune pentru decor apoi rupem biscuitii in bucati mici, taiem capsunile si incorporam in compozitie.
Tunam compozitia intr-o tava de copt detasbila tapetata cu hartie de copt, ornam deasupra cu jumatati de biscuiti si capsuni si apoi dam la congelator circa 3 ore.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii