Pregatim o forma de tort cu pereti detasabili ( 28 cm diametru), o imbracam cu folie alimentara.
Pregatim o forma de tort cu pereti detasabili ( 28 cm diametru), o imbracam cu folie alimentara, asezam pe marginea formei piscoturi inmuiate in siropul de la compot, asezam si o baza de piscoturi inmuiate in sirop.
Separat punem la hidratat in apa rece gelatina.
Galbenusurile cu zaharul si 2 linguri cu lapte pe baie de abur pana se ingroasa, apoi adaugam gelatina hidratata dupa ce am luat galbenusurile de pe baia de abur.
Mixam bine frisca lichida, apoi adaugam mascarponele si mai mixam pana se omogenizeaza, adaugam si crema de galbenusuri si amestecam bine. La final adaugam fructele din compot si banana taiata rondele.
Crema obtinuta o turnam in forma de tort si bagam la frigider pana a doua zi cand desfacem inelul formei de tort si scoatem folia alimentara. Decoram cu coacaze si zmeura, apoi ornam cu ciocolata topita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii