Se amesteca gelatina cu 1/2 l lapte iar celalalt litru de lapte se amesteca pe foc cu 500 g zahar pana se topeste, apoi se ia de pe foc, se amesteca cu gelatina si se lasa la racit. Biscuitii si napolitanele se dau prin masina de carne(separate)iar ciocolata se da prin razatoare. Laptele caldut cu gelatina se amesteca cu 600 g frisca batuta si se imparte in 3 parti.1 parte se amesteca cu ciocolata , 1 parte cu napolitanele si 1 parte cu biscuitii. Intr-o cratita se pune folie transparenta si se aranjeaza tortul in straturi, se tine la frigider pana a doua zi dupa care se rastoarna pe un platou si se imbraca in frisca. Si gata! Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii