Se amesteca gelatina cu 1/2 l lapte iar celalalt litru de lapte se amesteca pe foc cu 500 g zahar pana se topeste, apoi se ia de pe foc, se amesteca cu gelatina si se lasa la racit. Biscuitii si napolitanele se dau prin masina de carne(separate)iar ciocolata se da prin razatoare. Laptele caldut cu gelatina se amesteca cu 600 g frisca batuta si se imparte in 3 parti.1 parte se amesteca cu ciocolata , 1 parte cu napolitanele si 1 parte cu biscuitii. Intr-o cratita se pune folie transparenta si se aranjeaza tortul in straturi, se tine la frigider pana a doua zi dupa care se rastoarna pe un platou si se imbraca in frisca. Si gata! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii