Se amesteca gelatina cu 1/2 l lapte iar celalalt litru de lapte se amesteca pe foc cu 500 g zahar pana se topeste, apoi se ia de pe foc, se amesteca cu gelatina si se lasa la racit. Biscuitii si napolitanele se dau prin masina de carne(separate)iar ciocolata se da prin razatoare. Laptele caldut cu gelatina se amesteca cu 600 g frisca batuta si se imparte in 3 parti.1 parte se amesteca cu ciocolata , 1 parte cu napolitanele si 1 parte cu biscuitii. Intr-o cratita se pune folie transparenta si se aranjeaza tortul in straturi, se tine la frigider pana a doua zi dupa care se rastoarna pe un platou si se imbraca in frisca. Si gata! Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii