Autor:
Vekas (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 30 iunie 2006
Ingrediente
100gr. margarina,200gr. branza de burduf, sare, alb,1ardei gras rosu, 1manunchi de ceapa verde,5 felii mari de paine de secara
Dificultate: Ridicata | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se amesteca bine margarina cu branza de burduf pana devine o spuma.Se sareza si se pipereaza. Ardeiul se curata de seminte si se taie cubuletesi impreuna cu ceapa verde spalata si taiata marunt se incorporeaza in amestecul de branza.Feliile de paine le taiem de aceasi marime si sa fie dreptunghiularesi apoi le umplem cu crema de branza, la fel cum am proceda cu blaturile unui tort.Pe ultima bucata de paine nu se pune crema de branza.Invelim in folie de aluminiu si tinem 3 ore la frigider.La servire , taiem cu cutit umed si fiecare felie de tort se decoreaza cu ardei, salata verde si ceapa verdePutem pune peste crema de branza felii de sunca sau cascaval..
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort- Sandwich cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Se frământă un aluat din făină,untul bucăţele,ouă ,sare şi apă cât cuprinde.Se modelează
20 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Se intinde o foaie de aluat subtire
Se unge cu pasta de rosii uscate in strat subtire ,se presoara
10 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate