Se curata de coaja cartofii, se spala si se taie in felii subtiri. Se tapeteaza cu hirtie pt. cuptor o tava cu diametrul de 20 cm si se aseaza pe fund si pe margini un strat de cartofi putin suprapuse( nu trebuie folositi toti cartofii), se ung cu ulei si se sareaza. Separat se bate oul cu sare la care se adauga semintele de fenicul pisate, iar casul se amesteca cu iaurtul si cu boia dulce dupa care se adauga si oul cu semintele de fenicul.
Peste cartofi sa pune un strat de cascaval, unul de cartofi si tot asa pina ultimul strat va fi cel de cascaval.
Tortul se coace la 200°C, ( in cuptor preincalzit), 40 de minute.
Se serveste caldut.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii