Se curata de coaja cartofii, se spala si se taie in felii subtiri. Se tapeteaza cu hirtie pt. cuptor o tava cu diametrul de 20 cm si se aseaza pe fund si pe margini un strat de cartofi putin suprapuse( nu trebuie folositi toti cartofii), se ung cu ulei si se sareaza. Separat se bate oul cu sare la care se adauga semintele de fenicul pisate, iar casul se amesteca cu iaurtul si cu boia dulce dupa care se adauga si oul cu semintele de fenicul.
Peste cartofi sa pune un strat de cascaval, unul de cartofi si tot asa pina ultimul strat va fi cel de cascaval.
Tortul se coace la 200°C, ( in cuptor preincalzit), 40 de minute.
Se serveste caldut.
Pofta buna!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii