7 gălbenuşuri se freacă cu 1 pachet de margarină şi 200 g zahăr, o mînă de nucă tăiată, se adaugă şi 200 g biscuiţi măcinaţi, se face un fel de aluat şi se aşează pe o tavă rotundă.
Albuşurile se bat spumă pînă se înteresc, se adaugă 12 linguri zahăr.
Într-o crăticioară se pun 7 linguri zahăr care se caramelizează şi se adaugă în albuşuri se bate până se topeşte zahărul.
Spuma rezultată se pune peste compoziţia cu biscuiţi si se dă la rece. Puteţi răzui ciocolată.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii