Blatul şi crema sunt cele de la amandine (2), făcut în formă specială de tort rotund, însiropat cu acelaşi sirop de zahăr şi capuccino. L-am asamblat în inel şi l-am dat la frigider peste noapte.
A doua zi, dimineaţa, am trecut la ornarea lui...să arate cât de cât ca un tort finisat şi numai bun de oferit. Sincer m-aş fi apucat să mă înfrupt din el...aşa cum era... neornat :))... dar........ l-am învelit într-un strat subţire de cremă de unt simplu, după care l-am învelit în pastă de zahăr turquoise.
L-am ornat cu o fundiţă, exact ca un cadou mic şi de suflet.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii