1).se lasa deoparte 1 ling.unt+2ling.zahar
2).se bat ouale cu zaharul(intregi si nu foarte tare cat sa se topeasca zaharul)apoi se adauga
untul+faina+lapte+cacao+praf de copt+sare si se amesteca pana se omogenizeaza.
3).se toarna totul intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
4).se curata merele(perele) si se taie felii dupa care se aseaza in tava.
5).se topeste untul+zahar+esenta de scortisoara si se varsa peste pere.
6).se pune la cuptor la 180°C pentru aprox.1h.
P.S:este o reteta italieneasca si asa se face la ei tort de mere.
Pofta buna.!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii