Se taie ceapa si pieptul de pui cuburi destul de mici.Se pune ceapa la calit,dupa care se adauga si carnea si se lasa 10 minute pe foc(se condimenteaza cu sare si piper).Se taie cartofii cipsuri si se prajesc separat.Dupa se amesteca cu ceapa si puiul.Deasupra se sparg ouale si se bat.Din acest moment se face ca la omleta.Se adaugacartoful,ceapa si puiul in ou si se prajesc impreuna.Se intoarce de pe o parte pe alta cu ajutorul unei farfurii!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii