Se fierb cartofii vreme de 20 de minute in coaja, se scurg de apa, se curata si se taie felii.
Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie felii.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
Se bat ouale cu smantana, sare si piper. Se adauga cimbrul bine faramitat.
Se incinge bine uleiul intr-o tigaie si se pun legumele la calit, invartindu-le pe toate partile. Cand sunt aproape patrunse, se toarna deasupra ouale cu smantana si se lasa tigaia acoperita, pe flacara potrivita, vreme de 15 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii