Intr-o tigaie nonaderenta, incingeti uleiul de masline si caliti ceapa si ardeiul gras pentru cateva minute pana se inmoaie. Intr-un bol, bateti ouale impreuna cu laptele, asezonati. Turnati oul in tava, nu amestecati, lasati sa se formezze o coaja dedesubt, dar aveti grija sa nu se arda. Cu mare atentie intoarceti omleta pe partea cealalalta, fara sa se rupa. Puteti pune o farfurie deasupra tigaii, rasturnand omleta, apoi o lasati sa curga usor in tava cu partea nefacuta in jos. Mai lasati putin pana se face si pe partea cealalta.
Ungeti o tava cu un cubulet de unt. Puneti omleta in tava. Pe o parte puneti sunca si cascavalul, acoperiti cu cealalta parte si dati la cuptorul preincins la 180 grade pentru cateva minute, pana se topeste branza. Presarati cu patrunjel tocat si serviti fierbinte.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii