Tortilla de patatas (omleta de cartofi)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua,
  • o ceapa,
  • 4 cartofi,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • putin lapte.

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele cam 3-5 mm grosime, se pun la prajit in ulei pana se rumenesc. Ceapa se taie solzisori si se pune la rumenit. Ouale se bat bine cu sare si putin lapte.Cand cartofii si ceapa s-au rumenit se pun peste oua in castron. Se lasa cateva minuter ca sa traga cartofi din ou. Se toarna putin ulei in tigaie se pune compozitia si se lasa cateva minute la foc potrivit sa se faca, fara sa se amestece in ea. Cand este gata se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii si se lasa pana se rumeneste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor