Este unul dintre cele mai usoare deserturi de preparat.Mai intai, amestecati ouale intregi cu zaharul, le puneti la foc mic continuand sa amestecati , apoi adaugati untul si restul ingredientelor.Cand considerati ca e gata compozitia, stingeti focul.Lasati sa se raceasca, apoi dati orice forma doriti.Am incercat sa fac si niste frunzulite de ciocolata ca ornament, am dizolvat o ciocolata Milka apoi am pus crema peste cateva frunze de flori bine spalate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii