Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se freaca cu cosul lingurii pe dosul oalei pana compozitia nu mai are cocoloase,apoi se adauga si restul de lapte pana se dilueaza compozitia.Albusurile se bat spuma,se adauga in compozitie si se amesteca cu polonicul.Din aceasta compozitie se fac clatite.Ceapa taiata marunt se caleste un minut in ulei adaugand apoi ciupercile spalate si taiate in felii,1/2 lingurita de sare,un varf de cutit cu piper,foaia de dafin si vinul.Se lasa pe foc pana scade apa.Se ia cratita de pe foc si se adauga patrujelul sau mararul,smantana si facultativ se poate pune niste parmezan ras.Cu aceasta compozitie se umplu clatitele care se leaga in forma de traista cu fire de ceapa.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii