Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se freaca cu cosul lingurii pe dosul oalei pana compozitia nu mai are cocoloase,apoi se adauga si restul de lapte pana se dilueaza compozitia.Albusurile se bat spuma,se adauga in compozitie si se amesteca cu polonicul.Din aceasta compozitie se fac clatite.Ceapa taiata marunt se caleste un minut in ulei adaugand apoi ciupercile spalate si taiate in felii,1/2 lingurita de sare,un varf de cutit cu piper,foaia de dafin si vinul.Se lasa pe foc pana scade apa.Se ia cratita de pe foc si se adauga patrujelul sau mararul,smantana si facultativ se poate pune niste parmezan ras.Cu aceasta compozitie se umplu clatitele care se leaga in forma de traista cu fire de ceapa.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii