Se frăminta un aluat din făină,ouă,zahărul,praful de opt,sarea si smintina.Aluatul se intinde foarte suptire ,se taie rondele care se crestează in patru de jur imprejur se pun 4-5 rondele una peste alta si se apasă la mijloc cu degetul ca să se lipească intre ele.Şi se prajesc in ulei incins pină se rumenesc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii