Trandafirasi BELLA.-Se intinde pe masa de lucru o foaia de aluat,se masoara pe lungime in patru bucati egale si se taie.
-Se intinde pe masa de lucru o foaia de aluat,se masoara pe lungime in patru bucati egale si se taie.Se unge fiecare bucata de aluat cu gem,se stropeste cu scortisoara si se pun pe margini jumatati de felii de mar,se impatureste de la un capat spre celalalt capat cuprinzand merele in aluat,se formeaza un trandafiras si se aseaza in tava de briose.Se stropesc cu putin zahar vanilat si se dau la cuptorul incalzit deja.Cand merele se rumenesc pe margini inseamana ca sau copt.Scoatem tava din cuptor si presuram zahar vanilat peste trandafirasi.Sa aveti pofta dragilor!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii