Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga grisul in ploaiesi albusurile batute spuma. Daca compozitia e prea tare puneti putin lapte in ea. Se coace intr-o forma unsa cu unt si presarata cu gris la foc mic. Cand este coapta o scoatem din forma, o punem intr-un castron si o oparim cu un litru de lapte fier si amestecat cu o esenta de vanilie si doua linguri de zahar. Se serveste cu sirop de fructe si puteti pune chiar si putina frisca optional. Eu am copt compozitia in forme de silicon in forma de trandafiri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii