autor:

Cornelia

» » Aperitive

Trandafirasi in foietaj

Autor: Cornelia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornelia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2012

Ingrediente
un pachet de foietaj (eu folosec bela),200 gr.sunca presata feliata.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se decongeleaza foile lasandu-le in frigider,se aseaza pe planseta , se taie in patratele cam de 4 cm ,partea de jos se intinde putin sa puteti forma cupa de trandafir ,din sunca se face un mic rulou care se imbraca in foietaj si la baza se strange putin , se fixeaza cu o scobitoare , lasand partea de sus libera .Se aseaja pe hartie de copt si se pun in cuptorul preincalzit,pe raftul de sus, circa 20-25 minute .Se servesc calde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafirasi in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Limba de porc cu sos de capere

Limba de porc cu sos de capere

Limba se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se curata si se taie in felii subtiri. Le

0 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne
platou rece

platou rece

Se taie toate ingredientele dupaplacul fiecaruia apoi se aseaza pe platou pofta buna!

2 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cornelia Grigoras , 12 septembrie 2013

    aperetiv foarte rapid ,gustos si aspetisant.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Super!*****La fav...

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2012

    acest preparat e grozav ca aperitiv! felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • un pachet de foietaj (eu folosec bela),200 gr.sunca presata feliata.

Raporteaza reteta

Retete
de Cornelia
Paine de casa cu cartofi

Paine de casa cu cartofi

Cantitatile se pun in ordinea de mai sus ,in masina iar drojdia proaspata ,(care nu trebuie sa aiba

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mucenici moldovenesti de post

Mucenici moldovenesti de post

Eu ii framant in masina de paine , (dureaza 10 minute ) dupa care scot aluatul si-l las la crescut

2 voturi    3 comentarii
2h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura  casei

Prajitura casei

Ouale se pun in bol in care se prepara aluatul ,pe galbenus se pune sarea (devine un galben mai intens

14 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Super!*****La fav...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
POLONICE COLORATE