Se decongeleaza foile lasandu-le in frigider,se aseaza pe planseta , se taie in patratele cam de 4 cm ,partea de jos se intinde putin sa puteti forma cupa de trandafir ,din sunca se face un mic rulou care se imbraca in foietaj si la baza se strange putin , se fixeaza cu o scobitoare , lasand partea de sus libera .Se aseaja pe hartie de copt si se pun in cuptorul preincalzit,pe raftul de sus, circa 20-25 minute .Se servesc calde .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii