Se decongeleaza foile lasandu-le in frigider,se aseaza pe planseta , se taie in patratele cam de 4 cm ,partea de jos se intinde putin sa puteti forma cupa de trandafir ,din sunca se face un mic rulou care se imbraca in foietaj si la baza se strange putin , se fixeaza cu o scobitoare , lasand partea de sus libera .Se aseaja pe hartie de copt si se pun in cuptorul preincalzit,pe raftul de sus, circa 20-25 minute .Se servesc calde .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii