Trandafiri aperitiv din foietaj

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Trandafiri aperitiv din foietaj

Ingrediente

  • - aluat foietaj
  • - mezeluri feliate

Mod de preparare

Pozele spun totul despre aceste rulouri rapide si foarte de efect. Se ia una bucata de aluat de foietaj se dezgheata, se taie fasiute, pe care se aseaza jumatati de felii de ce mezeluri doriti fiecare. Eu am pus parizer; stiu ca nu e sanatos, insa am zis ca se prezinta bine la cuptor.Se ruleaza si se taie dand forma de trandafirasi. Se aseaza in tava si se coc 15-20 minute, pana se rumenesc frumos.

Plac deopotriva si celor mari dar mai ales celor mici.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise