autor:

Micky Apostu

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Trandafiri aperitiv din foietaj

Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 decembrie 2012

Ingrediente
- aluat foietaj, - mezeluri feliate

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

35 voturi

Mod de preparare

Pozele spun totul despre aceste rulouri rapide si foarte de efect. Se ia una bucata de aluat de foietaj se dezgheata, se taie fasiute, pe care se aseaza jumatati de felii de ce mezeluri doriti fiecare. Eu am pus parizer; stiu ca nu e sanatos, insa am zis ca se prezinta bine la cuptor.Se ruleaza si se taie dand forma de trandafirasi. Se aseaza in tava si se coc 15-20 minute, pana se rumenesc frumos.
Plac deopotriva si celor mari dar mai ales celor mici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri aperitiv din foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cabanos invelit(imbracat)

Cabanos invelit(imbracat)

Cabanosul se taie( cresteaza) la capete in 6 in forma de stea apoi se caleste putin in ulei.Se lasa

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea inmuiata

4 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Raluca Naiman , 30 decembrie 2015

    Se poate pune si o feliuta de cascaval la rulat. Intradevar sunt de efect si gustoase.

  • Fara foto

    Veronica Negot , 05 martie 2015

    si eu am facut si cu mezelluri si am facut si cu mere .Credetima amindoua sunt Deeelicioase am primit multe complimente.Si multumesc grupei de bucatari de la GUSTOS ca n-e da asa retete delicioase,va apreciez mult.

  • Fara foto

    Nicu Ene , 04 noiembrie 2014

    Bravo`s! Interesant, simplu si concis, bine prezentat, pe intelesul oricarui neavenit, nesanatos, desigur....dar cine mai e sanatos azi? Imi place! Nota 7+! Deci se poate!

    • Szabo_Ioana

      Szabo_Ioana (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2014

      O ideee numa buna pt. Sf. Ion . Multumesc .

    • Nimigean_Floarea

      Nimigean_Floarea (Bucatar) , 18 noiembrie 2013

      sunt super

    • Fara foto

      Emilia Ciucus , 15 noiembrie 2013

      da sa stii ca imi place

    • Fara foto

      Margareta Cincu , 14 noiembrie 2013

      Se poate face foietajul acasa ,este mai sanatos***

    • Fara foto

      Nituica Cosmin , 14 noiembrie 2013

      o idee super tare

    • Fara foto

      Marieta Calin , 14 noiembrie 2013

      arata bine si cred ca sunt buni

    • Fara foto

      Dya Dya , 14 noiembrie 2013

      super...tre sa fie si bun,voi incerca:)

    • Fara foto

      Floare de colt (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2013

      Este super !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

35 voturi

Ingrediente

  • - aluat foietaj
  • - mezeluri feliate

Raporteaza reteta

Retete
de Micky Apostu
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia

19 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac, de post

Placinta cu dovleac, de post

Mai intai pregatiti dovleacul. Curatati-l de coaja si seminte si dati-l pe razatoare sau tocati-l

20 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu

36 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Szabo_Ioana (Chef de cuisine)

O ideee numa buna pt. Sf. Ion . Multumesc .

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Toba de pui si porc