In oala mixerului se amesteca untul cu smantana si galbenusurile dupa care se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt, se amesteca bine pana se formeaza aluatul. Se inveleste aluatul cu naylon si se pastraza la rece cel putin 3 ore, este mai bun dupa o noapte la frigider.
Spuma - se bat bine albusurile si dupa ce au inceput sa se faca spuma se adauga zaharul treptat si praful de budinca pana devine o spuma umflata.
Se imparte aluatul in doua si din fiecare parte se intinde o foaie de 3mm grosime, se unge toata suprafata cu spuma si se face un rol. Se taie rolul in bucati de 2 cm si se pun ridicate pe o tava tapetata cu pergament. Se coc 20 de minute la 170 de grade pana sunt aurite. Trandafirii sunt minunati si aluatul este usor de facut.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii