Autor:
Vekas (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 15 mai 2009
Ingrediente
boboci de trandafiri cu codite si frunzulite,, pesmet,, faina,, ulei,, zahar pudra
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
1.Bobocii de trandafir se spala sub jet de apa ,se scutura putin de apa ,in asa fel incat sa ramana atata apa cat este nevoie ca faina si pesmetul ,amestecate si cu putina apa ,sa faca un aluat gros care sa se lipeasca de petale .Daca bobocul are petale mari ,laterale, acesea se desprind ,se dau separat prin aluatul de pane si se prajesc in ulei incins.
2.Se servesc bobocii pane pe farfurie ,intre ei punandu-se si petale de trandafir proaspete .Se pudreaza cu zahar macinat.Alaturi de aceasta delicatesa , se serveste o dulceata de afine si apa cu gheata.
Daca ti-a placut reteta noastra "TRANDAFIRI PANE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
O sa incerc Roda, crede-ma ma tenteza, cand am sa merg la gradina am sa culeg trandafirii sa-i imbrac dupa reteta ta. Sunt o delicatessa desigur!
Vekas Maria , 04 mai 2010
Multe flori sunt comestibile, mai ales trandafirul , din care se prepara de zeci de ani felurite bunatati.Incercati reteta si veti avea surprize placute.
constanta proca (Chef de cuisine) , 03 mai 2010
Cred ca e ceva super,nu am auzit de asa ceva pana acum.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009
Super foarte interesant si cred k este foarte gustos!! Felicitari pentru articol.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009
E tare interesant, zau ca nu am auzit pana acum, dar cred ca e delicios!
Sidy (Chef de cuisine) , 30 mai 2009
N-am mancat niciodata asa ceva !!!Nici nu ma gindeam la asa ceva !!! Pacat ca nu ai facut si o poza cu rezultatul final !!!
tradaro (Chef de cuisine) , 16 mai 2009
Cred ca este un boboc de trandafir delicios. Felicitari!