1.Bobocii de trandafir se spala sub jet de apa ,se scutura putin de apa ,in asa fel incat sa ramana atata apa cat este nevoie ca faina si pesmetul ,amestecate si cu putina apa ,sa faca un aluat gros care sa se lipeasca de petale .Daca bobocul are petale mari ,laterale, acesea se desprind ,se dau separat prin aluatul de pane si se prajesc in ulei incins.
2.Se servesc bobocii pane pe farfurie ,intre ei punandu-se si petale de trandafir proaspete .Se pudreaza cu zahar macinat.Alaturi de aceasta delicatesa , se serveste o dulceata de afine si apa cu gheata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii