1.Bobocii de trandafir se spala sub jet de apa ,se scutura putin de apa ,in asa fel incat sa ramana atata apa cat este nevoie ca faina si pesmetul ,amestecate si cu putina apa ,sa faca un aluat gros care sa se lipeasca de petale .Daca bobocul are petale mari ,laterale, acesea se desprind ,se dau separat prin aluatul de pane si se prajesc in ulei incins.
2.Se servesc bobocii pane pe farfurie ,intre ei punandu-se si petale de trandafir proaspete .Se pudreaza cu zahar macinat.Alaturi de aceasta delicatesa , se serveste o dulceata de afine si apa cu gheata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii