TRIGOANE CU BRANZA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 300 g telemea desarata, 50 g cascaval ras, 1 ou, piper alb, 15 foi de placinta, 2 linguri ulei de
  • masline, 2 linguri unt topit

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se pune telemeaua intr-un castron, se sfarma cu furculita,

se adauga cascavalul ras si oul batut si se amesteca bine. Se amesteca untul topit cu uleiul, se

unge o foaie de placinta si se impatureste in trei, pe lung. Pe coltul aluatului impaturit se pune

o lingura de branza si se acopera cu celalalt colt, formandu-se un triunghi. Se continua asa

pana la capatul aluatului si apoi se umplu, pe rand, si celelalte foi, pana ce se termina

amestecul de branza. Se aseaza trigoanele pe o tava unsa, se ung cu unt si ulei, se dau la

cuptor si se coc 20 de minute, pana ce se rumenesc frumos si devin crocante. In amestecul de

branza se pot incorpora - dupa gust - verdeturi (patrunjel, marar, busuioc etc.), iar inainte de a

coace trigoanele, peste ele se pot presara seminte de susan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise