autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Trigoane cu carne

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 10 foi de placinta, , 4 cepe mici (de arpagic), , 500 g pulpa de vita tocata, , 1 ou, , 1 legatura patrunjel verde, , 8 frunze de menta, , 1/2 cub Knorr (de pasare) maruntit, , 1 lingurita mirodenii diverse (rozmarin, cimbru, salvie) macinate, , 1 varf de cutit ardei iute maruntit, , 3 linguri de masline, , 50 g unt, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Incingeti intr-o tigaie putin ulei si rumeniti carnea tocata la foc mai iute. Curatati ceapa, tocati-o marunt si caliti-o putin, impreuna cu carnea, mai adaugati putin ulei. Adaugati cubul de Knorr, 1/2 de pahar cu apa, sare si mirodeniile macinate.
Lasati sa fiarba incet circa 15 minute, incorporand, spre sfarsit, ardeiul iute, patrunjelul si menta taiate marunt.
Amestecati bine, luati carnea de pe foc, adaugati si oul si amestecati din nou.
Incingeti cuptorul la 200gr.. Taiati foile de placinta in doua, ungeti-le cu un strat de umplutura, indoiti-le in forma de triunghi, lipiti marginile apasand cu degetele, ungeti-le cu unt topit si dati-le 10 minute la cuptor.
Serviti triunghiurile fierbinti cu o salata mixta si sferturi de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu curcan (chec de carne)

Aperitiv cu curcan (chec de carne)

Puneti cartofii la fiert, taiati cubulete mici, cam 15 minute. Intre timp puneti la calit in 4 linguri

10 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Jumari de porc

Jumari de porc

Taiem pieptul de porc in cubulete potrivite si le punem intr-un tuci pe foc.Adaugam o cana cu apa

1 vot    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 10 foi de placinta
  • 4 cepe mici (de arpagic)
  • 500 g pulpa de vita tocata
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 8 frunze de menta
  • 1/2 cub Knorr (de pasare) maruntit
  • 1 lingurita mirodenii diverse (rozmarin
  • cimbru
  • salvie) macinate
  • 1 varf de cutit ardei iute maruntit
  • 3 linguri de masline
  • 50 g unt
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Piept de pui panè