Se amesteca praful de budinca cu putin lapte pana se obtine un amestec omogen; restul de lapte il torni intr-un vas, adaugi zaharul si-l lasi sa dea in clocot,apoi se adauga praful de budinca si se fierbe la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa dupa care se lasa la racit. Se adauga untul si esenta de vanilie si se mixeaza bine crema.
Se intinde o folie de aluminiu pe un blat si se aseaza unul langa altul un rand de biscuiti simpli
( 7-8 bucati); se ung biscuitii cu putina crema si se aseaza peste ei un rand de biscuiti de cacao, dupa care se mai pune un strat de crema si apoi se aseaza doua banane, una in continuarea celeilalte. Se pune restul de crema si se apoi se aseaza cele doua tipuri de biscuiti sub forma de"acoperis". Se infasoara prajitura astfel formata in folia de aluminiu si se da la frigider pentru 3 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii